ЦЕНТРАЛНИ ВГРАДЕНИ ВАКУУМНИ ПРАХОПОЧИСТВАЩИ СИСТЕМИ

Често задавани въпроси

Може ли тръбопроводът да се запуши?

Не. Натрупването на прах по стените на тръбопровода се предотврадява от антистатична обработка на ПВЦ по време на екструзията. За да се предотврати попадането на големи предмети в системата PUZER са предвидени редица мерки: защитен елемент във всяка розетка, а също така и специален адаптер, монтиран на мястото на съединяване на защитния елемент и тръбата.  

Може ли централната прахосмукачка PUZER да се монтира на балкона

Това е един от най-разпространените варианти на монтиране на централния агрегат в апартаментите. Единственото важно изискване в този случаю ще бъде, балконът да е защитен от валежи
(да бъде остъклен). 

Самостоятелен монтаж - доколко е реално

При желание клиентът може самостоятелно да монтира системата. При запитване може да бъде предоставена подробна инструкция. Въпреки това, за да има гаранционно обслужване, препоръчваме да се поръчва услугата монтаж.    


Изисква ли централната прахосмукачка
PUZER специално обслужване?

Централната прахосмукачка PUZER не изисква никакво специално обслужване.  


Какъв е срокът на годност на филтъра на вградените прахосмукачки Puzer?


Препоръчваната от производителя честота на смяна на филтъра на модела Puzer Oiva е веднъж на всеки 18 месеца. В моделите PuzerEeva и PuzerAino са предвидени миещи се многократни филтри.      


Как трябва правилно да се разположат вакуум розетките


Много клиенти смятат, че трябва да има вакуум розетка във всяка стая. Това не е така. За да се извършва чистенето по-бързо трябва така да се разполагат вакуум розетките, че от една точка да се обхваща максимум пространство. При това, разбира се, трябва да се вземе предвид разположението на мебелите. Дължината на маркуча е от 8 до 12 метра. За да се оцени зоната на покритие, използвайте пергел или одометър.    


Може ли да се събира течност с вградената прахосмукачка Puzer? 

Не. Централната прахосмукачка е предназначена за сухо почистване на битова прах и замърсявания. За почистване на течно замърсяване, строителни отпадъци или пепел от камината, използвайте специалния пресепаратор.      

Защо да се монтира вградената прахосмукачка Puzer в апартамента

Въпросът за рециркулация на прахта е актуален за градския апартамент в същата степен, като за вилата.
В малкото пространство в квартирата прахта се събира много по-бързо, а по време на отоплителния сезон въздухът в апартамента, заради обикновено повишената сухост, на практика е прашна завеса.

Назад