ЦЕНТРАЛНИ ВГРАДЕНИ ВАКУУМНИ ПРАХОПОЧИСТВАЩИ СИСТЕМИ

Аксесоари

ПОЧИСТВАЩИ КОМПЛЕКТИ

KP
Tekno Oy предлага почистващи комплекти, изпълнени във въриантите Standart и Premium. Почистващият комплект се състои от лек маркуч със защита срещу огъване с държина 8, 10 или 12 метра. В комплекта влизат 4 присадки за различни типове повърхности и телескопична приставка от хромиран метал. Можете да изберете вариант с и без прекъсвач на дръжката. За модела PuzerAino може да се избере комплект с регулатор на мощността на всмукване.
Напред

 

  

ПРИСТАВКИ И АКСЕСОАРИ

Освен присадките, влизащи в стандартната комплектация, можете да изберете приставки с допълнителни свойства - например специална приставка за почистванве на твърди повърхности, турбо четка или приставка за почистване на радиатори.
Напред

 

ВАКУУМ РОЗЕТКИ

Вакуум розетка тази част от системата става елемент от интериора на дома Ви. Като стандартно решение KP Tekno Oy предлага клапани розетки от устойчива на износване пластмаса ABS в три декора от серията Standard. Вакуум розетките от серията Special са от неръждаема стомана и имат висока устойчивост на износване. Освен настенен, имат и вариант за пода.

За клиенти с индивидуални запитвания е възможно боядисвавне на вакуум розетката с цвят от системата NCS.
Напред