ЦЕНТРАЛНИ ВГРАДЕНИ ВАКУУМНИ ПРАХОПОЧИСТВАЩИ СИСТЕМИ

Предимства

Препоръчва се от алерголози

Вградената прахосмукачка PUZER се препоръчва от европейските алерголози да се използва за профилактика и намаляване симптомите на алергиите на горните дихателни пътища. Често не оценяват опасността от домашния прах. За да защитите себе си и близките си, използвайте при почистване централната прахосмукачка PUZER.

 

 

 PUZER е по-мощна

Вградената прахосмукачка PUZER е по-мощна от всяка една преносима прахосмукачка! Именно за такава мощност си мечтае всяка една домакиня. Не е необходимо да се носи от място на място централният блок, т.е. теглото му вече не е от значение. Именно благодарение на това, има възможност да се използват специални вакуумни турбини, осигуряващи висока мощност на засмукване.

 

 
 

PUZER е по-удобна

Да се чисти с вградената прахосмукачка PUZER е много по-удобно! Представете си - не е нужно вече да се носят тежести, а благодарение на мощното засмукване, праха изчезва от първия път. Вие чистите много по-бързо. Благодарение на това, че принципът на работа на централната прахосмукачка изключва рециркулацията на праха вкъщи, ще ви се наложи да чистите много по-рядко от преди.

 

 

 

PUZER е по-тиха

Отдавна всяка домакиня си мечтае за чисто събиране на прах. В централните блокове на PUZER се използва специална silent технология, осигуряваща по-ниско ниво на шум и практически липса на вибрации при експлоатацията. Заедно с факта, че самият блок се монтира в мазета, на балкони, вградената прахосмукачка PUZER прави обикновено шумния процес на почистване тих.

 

PUZER означава по-чисто

Всеки, който се старае да поддържа чисто вкъщи, е обръщал внимание, че праха като че ли е разтворен във въздуха и постоянон пада по всички повърхности, независимо от всички хитрини. Да спре процесът на рециркулация може само вградената прахосмукачка PUZER. При почистването въздухът не се връща в стаята, а се пречиства и се извежда навън.