ЦЕНТРАЛНИ ВГРАДЕНИ ВАКУУМНИ ПРАХОПОЧИСТВАЩИ СИСТЕМИ

Приставки и аксесоари

Освен присадките, влизащи в стандартната комплектация, можете да изберете приставки с допълнителни свойства - например специална приставка за почистване на твърди повърхности, турбо четка или приставка за почистване на радиатори.

 

Четка за почистване на твърди повърхности и килими, произведена от «KP-Techno» Финландия. Удобният превключвател лесно пригажда приставката към почистваната повърхност: под или килим.

код: 10314
Турбо четката «Super Turbo», произведена от «KP-Techno» Финландия. Изменяща се скорост на въртене на приставка. Приставката се задвижва от въздушния поток, минаващ през турбината с насочени колани устойчиво на износвавне коляно. Корпусът на четката е така конструиран, че осигурява пълното прилягане на приставката към повърхноста по време на цялото чистене.

код: 10050Четка за почистване на всички видове подови покрития, широчина 30 см, власинките са произведени от конски косъм от «KP-Techno» Финландия.

код: 10120Четката за събиране на прах се използва за почистване надрехи, мебели, первази, тавани. Произведена е от «KP-Techno» Финландия.

код: 10147
Четката трансформатор за събиране на прах се използва за почистване на дрехи, мебели, килими, первази и тавани. Произведена е от «KP-Techno» Финландия.

код: 21056
Универсалната приставка за всички видове повърхности е произведена от «KP-Techno» Финландия.

код: 10147

Приставка за цепнатини - за трудно достъпни места.

код: 21061

Вакуумната лопата или клапанът за цепнатини се монтира на нивото на перваза и се препоръчва да се монтира на тези места, където непрекъснато се събира дребен боклук - в кухнята, в коридора. Сметеният до устройството боклук се отстанява с вакуум с едно натискане на копчето.

код: 10027Удобен макъл аксесоар за ежедневно почистване на кухнята и коридора - Стреч маркуч, който се изтегля от 1.5 до 5 метра. Подхожда за всички модели на Puzer.
 - 1.5 метра

код: 10145


Удобна система за съхранение на маркучите за почистване с дължина до 14 метра.

код: 10083


Държач за съхранение на маркучи за почистване.

код: 10057
За да се намали нивото на шума при изхвърлянето, може да се монтира заглушител.

код: 10108


По подразбиране вградената прахосмукачка е предназначена за почистване само на домашна прах. Други видове замърсявания, например, строителен боклук или пепел от камината могат да се отстраняват със специално устройство - пресепаратор. Благодарение на циклонната филтрация на въздушния поток голяма част от отпадъците остава в резервоара на пресепаратора. Включва се във вакуум розетката вместо маркуча за почистване.

код: 10059