ЦЕНТРАЛНИ ВГРАДЕНИ ВАКУУМНИ ПРАХОПОЧИСТВАЩИ СИСТЕМИ

Простота и удобство

Централна прахосмукачка PUZER - финландски стандарт за чистота

Не на пренасянето на тежести Колкото е по-мощна обикновената прахосмукачка, толкова е по-тежка, толкова по-сложен е процесът на почистване. Вградената прахосмукачка ни позволява да се откажем от носенето на тежести - при почистването вие използвате само лекия маркуч. Мощният централен агрегат е монтиран стационарно - сега мощната прахосмукачка става толкова лека.      

Не на рециркулацията на прах Обикновената прахосмукачка при почистване връща част от прахта в помещението. Още повече прах той вдега във въздуха - спомнете си колко бързо след почистване се появява прахта по повърхностите. Технологията на вградената пахосмукачка PUZER прекратява рециркулацията на прахта. Доказано е, че при редовно почистване с вградената прахосмукачка на PUZER прахта във въздуха в помещението намалява с 2/3.    

Хипоалергенна среда Домашната прах е спътник на човека. Това е многокомпонентна субстанция, съдържаща в себе си в това число и микроскопични акари (сапрофити), които се хранят с човешки епителни клетки, които могат да достигат до 30 хил. в 1 грам прах. Екскрементите и люспите от тези неканени госит са високоалергенни. Филтърът на обикновената прахосмукачка само ги разкъсва, изхвърляйки ги обратно в помещението. Вдишвайки тази прашна пепел, вие намалявате своя имунитет, и увеличивате риска да развиете алергия.  

Енергийна ефективност Патентованата конструкция на системата за централно прахопочистване PUZER осигурява висока енергийна ефективност. Дори най-малкият централен агрегат Puzer Eeva при използването на потреблении 1200 Вт, може да почисти помещение до 280 квадратни метра. Основното съпротивление в обикновената прахосмукачка се създава от плътни филтри на изпускателната, именно за неговото преодоляване се хаби до 80% от мощността на двигателя.    

Чистете в тишина Всяка домакиня иска прахосмукачката й да бъде не само мощна, но и колкото се може по-тиха. Звукът от обикновената прахосмукачка предизвиква сериозен стрес сред домашните. Само централната прахосмукачка PUZER е по-мощна от всяка една прахосмукачка, а работи толкова тихо, че вие можете да чистите в стаята, докато детето ви спи. Централният агрегат се монтира в мазето /килера/, където остава и целият шум.

Уникална гаранция Вградените прахосмукачки PUZER се произвеждат само във Финладния от европейски компоненти. Високо ниво на мениджмънт на качеството, особено внимние към качеството на сглобяване и високонадеждни турбини DOMEL - благодарение на тези фоктори PUZER дава на руския клиент уникална 5-годишна гаранция на централните прокове.


Назад